ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
مبطلات روزه
حكم روزه و كفاره شخصي كه عمدا تمام سر را زير آب ببرد
|ادامه
وقت نماز
اگر نمازگزار تا نيمه شب شرعي نماز مغرب يا عشاء را نخواند
مسائل متفرقه
من همسرى دارم كه به تمام مقدّسات مذهبى ناسزا مى گويد، تقاضا دارم وظائف شرعى مرا تعيين نمائيد كه چطور با كسى كه به پيغمبر و ائمّه اطهار و مقدّسات مذهبى فحشهاى ناروا و مستهجن مى دهد ادامه زندگى دهم؟
ارث
بفرمائيد كسى كه پدرش را عمدا به قتل رسانيده آيا از او إرث مى برد يا خير؟ جواب را كتبا مرقوم فرمائيد؟
قصاص و ديات
آيا ديه سقط جنين عمدى بايد به حاكم شرع پرداخت شود يا به وارث جنين؟
اگر معلّمى شاگردى را براى تأديب تنبيه نمود، و اين تنبيه به حدّى بود كه معمولا موجب ديه يا قصاص است، آيا در اين مورد نيز موجب ديه و قصاص مى شود؟
اگر تخلف، تفريط نسبت به نفس است، حكم شبه عمد دارد
شخصى به همراه دوست خود به وسيله يك اتومبيل سوارى از آبادان عازم اصفهان بوده و به وسيله يك كاميون در شصت كيلومترى اهواز كشته شده و پس از إظهارات راننده كاميون كه ادّعاء نموده خواب بوده و نيز تشخيص پليس راه راننده كاميون مقصّر تشخيص داده شده، دادگاه اهواز نظر و حكم شرعى دفتر إمام را در اين مورد خواستار است؟