ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
امام حسين(ع)
از لحاظ زماني (رفت،برگشت و مدت اسارت) آيا ممكن است كه اهل بيت به زيارت اربعين رسيده باشند؟
|ادامه
مسائل متفرقه
اگر كسى قرآن يا كتابى كه آيه قرآن در آن است را عمدا يا سهوا به زمين بزند آيا كفر محسوب مى شود يا خير؟
شخصى در حال تحقيق عقائد خود است، يعنى مسلمان فطرى است و ليكن مى گويد آنچه تا حال ياد گرفته ام تقليدى بوده و هم اكنون مى خواهم تحقيق كنم كه مثلا خدا و يا نبوّت هست يا نه، آيا چنين كسى كافر است؟
ازدواج و مسائل مربوط به آن
شوهر خدا را إنكار مى كند، و مى گويد قيامت و عدل و امامت وجود ندارد، و به هيچيك از قوانين الهى و اسلامى عقيده ندارد، و قرآن و پيامبر را إنكار كرده و ناسزا مى گويد، آيا زن مى تواند طلاق بگيرد يا نه؟ و زن هم راضى به طلاق است.
اين جانب مدّتى است با مردى ازدواج نموده ام. او هنگام ازدواج به ظاهر مسلمان بود چون نماز مى خواند و از باطن او اطّلاعى نداشتم، اكنون چندى است كه كلّا نماز را ترك نموده، وقتى علّت را سؤال نمودم گفت من نماز را قبول ندارم! و بهشت و جهنم نيز در همين دنياست، لطفا بفرمائيد تكليف من چيست؟ آيا او مرتدّ است؟
آيا درست است كه در منابع تاريخي مطلبي درباره اربعين نيامده؟