اگر زن احتمال بدهد كه وسط يا پايان وقت، حائض مىشود، آيا بايد نماز را اول وقت بخواند؟
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
آيات عظام امام، بهجت، خامنهاى، صافى، فاضل و نورى: اگر بداند كه نماز را به تأخير اندازد حائض مىشود، بايد فورى نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات يك نماز بگذرد و سپس حائض شود، بايد آن نماز را قضا كند.
آيةاللَّه تبريزى: اگر بداند يا احتمال دهد كه نماز را به تأخير اندازد حائض مىشود، بايد فورى نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات يك نماز بگذرد و سپس حائض شود، بايد آن نماز را قضا كند.
آيات عظام سيستانى و وحيد: اگر بداند كه نماز را به تأخير اندازد حائض مىشود، بايد فورى نماز را بخواند و اگر در حد احتمال باشد، بنابر احتياط واجب بايد نماز را فورى بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات يك نماز بگذرد و سپس حائض شود، بايد آن نماز را قضا كند.
آيةاللَّه مكارم: اگر بداند يا گمان داشته باشد كه نماز را به تأخير اندازد حائض مىشود، بايد فورى نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات يك نماز بگذرد و سپس حائض شود، بايد آن نماز را قضا كند.
منبع:
توضيحالمسائل مراجع، م 470 و 471 .آيت الله وحيد، توضيحالمسائل، م 476 و 477 و دفتر:آيات عظام بهجت و خامنهاى.
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر