ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
مسائل متفرقه
پارك كردن وسائط نقليّه و نيز كاه گل درست كردن در كوچه و خيابان و يا ريختن مصالح بنّائى در آنها چه حكم دارد؟
|ادامه
اگر درخت "شخصى" فضاى ملك "ديگرى" را اشغال نمايد آيا صاحب ملك مجاز است همان مقدار از درخت همسايه را كه به فضاى ملك او وارد شده قطع نمايد؟
در شهر ما رانندگانى هستند كه أغلب داراى ماشينهاى سنگين بوده و غالبا ماشينهاى خود را در جلو خانه هاى خويش پارك مى كنند، و هر موقع از شب دلشان بخواهد ماشين را روشن كرده و يا احيانا مشغول شستشوى آن مى شوند، و خيابان و كوچه را كثيف مى كنند، آيا شرعا عمل آنها مجاز است يا خير؟
اشغال كردن مسجد به اين كه مقدارى از آن را كتابخانه كنند، يا اين كه براى غير نماز اجتماع كنند، به طورى كه مزاحم مصلّين نباشند چه صورتى دارد؟
ارث
مزاحمت خالويم نسبت به زمين ارثيه پدري - كه با دست نوشته خود وي به مادرم رسيده - پس از فوت مادر
ادعاي وجود صلحنامه، پس از گذشت هشت ماه از فوت و تقسيم اموال طبق قانون ارث
ازدواج و مسائل مربوط به آن
مردى إظهار داشته عيال ندارم و زنى را توسّط شخصى صيغه نموده، بعد معلوم شده او دروغ گفته، و عيال قبلى او از دست كسى كه صيغه را خوانده شكايت كرده است. آيا [مجرى صيغه] از نظر شرع و قانون جرم و گناهى دارد؟ در حالى كه زن صيغه اى ادّعاى خرجى و معاش زندگى ندارد؟
گناهان كبيره و امور اخلاقي
مزاحمت درختان ملك مجاور در برداشت محصول و بي اعتنائي مالك نسبت به پرداخت غرامت يا بريدن شاخه هاي مزاحم