ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
مسائل متفرقه
آيا رقصيدن زوجه براى زوج خود مجاز است يا خير؟
|ادامه
احكام مالكيت
اقدام زوجه به استرداد اموال خود، قبل از تعيين تكليف زندگي زناشوئي توسط دادگاه
زنى در مدّت خدمت خود از دولت حقوق مى گيرد و از منافع و أموال اختصاصى خود در منزل شوهر خرج هزينه زندگى مشترك و يا صرف خريدارى منزل و وسائل زندگى مى كند، و بدين ترتيب دارائيهائى به طور مشترك از درآمد طرفين تهيّه شده (بدون اينكه مشخّص شود كدام شىء مال كدام شخص است) آيا زوجه حقّ و سهمى از أموال و دارائىهاى فوق دارد؟
ارث
از حضرت إمام تقاضا مى شود كه بفرمايند: حدّ نصاب إرث زن از شوهرى كه فوت نموده و از او فرزندى نيست و داراى برادر و خواهر مى باشد چقدر است؟ و آيا تعداد برادر ميّت در سهم وارث (زن) مؤثّر است؟ و نيز بفرمايند كه چه نوع ملكى به ورثه خواهد رسيد، آيا كليّه ما ترك ميّت به حساب مى آيد يا خير؟
چگونگي تقسيم سهم الارث (اموال متوفي عبارت است از چند تخته فرش و يك باب خانه، و ورثه عبارتند از همسر دائمي، يك دختر و يك پسر)
اگر ورثه بعد از فوت ميّت در اعيانى أموال ميّت از مال خودشان تعميراتى كردند (مثلا نقّاشى يا گچ كارى كردند) آيا موقع پرداخت إرث زوجه بايد قيمت تمام اعيانى را بدهند يا اينكه زوجه فقط قيمت أصل هوائى را مى برد.
متوفّى قبل از فوت مقدارى طلا براى همسر خود خريده و به ايشان داده است همانطور كه مرسوم است، حال اين طلا متعلّق به همسر او است يا جزء تركه است و بايد بين فرزندان تقسيم گردد؟
وراث، زوجه را از خانه و باغ متوفي (شوهر) محروم نموده اند