ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
مسائل متفرقه
استماع سرودهاى انقلابى و مارشهاى عزا و جنگى و نظامى كه نوعى موسيقى است چه صورت دارد؟
|ادامه
مالك زمينى مى خواهد در محلّه مسكونى مغازه آهنگرى بسازد، همسايه ها اعتراض كرده اند، ولى مالك توجّه نمى كند، هر چند آنان حاضر هستند در مسافتى دورتر براى اين كار زمينى به او بدهند أمّا او نمى پذيرد. لطفا تكليف شرعى را بيان فرمائيد؟
اگر كسى بخواهد در منطقه مسكونى و در زمين خود مغازه آهنگرى يا درب و پنجره سازى و يا امثال آنها را برقرار كند (دولت اسلامى هم در آنجا مقرّرات خاصّى ندارد) آيا صاحبان منازل مسكونى ديگر حقّ جلوگيرى دارند؟
صيد و ذباحه
ذبح حيوانات با چاقو يا كارد استيل و همچنين با كاردهاى فولادى صحيح است يا خير؟ چون اكثر كاردهايى كه با آنها ذبح مى كنند (چنانچه گفته شده) استيل يا فولاد است.
احكام امربه معروف و نهي از منكر
آيا به علت پخش بعضى از آهنگها و تصاوير و فيلمهايى كه احتمال غير شرعى بودن آن مىرود، مىتوان خانواده و فرزندان را از نگهدارى و نگاه به اين برنامهها محروم كرد؟
غنا و موسيقي
خواندن آيات قرآن به صورت سرود و آهنگ دار جايز است يا نه؟
نظم و اتصال صف هاي نماز جماعت
آيا نردههاى آهنى كه در بالكن مساجد است، حايل بين صفوف نماز جماعت محسوب مىشود يا خير؟
تازه ها
ظهور برخي امور خارقالعاده در مسير اسرا از كوفه تا شام- قلم آهنين و يادداشتي از خون