جعفر به اين سوال نجاشى «آيا چيزى از آنچه پيغمبر شما از نزد خدا آورده است، از حفظ دارى؟»چه جوابي داد؟
جعفر بن ابيطالب آياتى چند از سوره مريم راجع به آبستن شدن مريم و تولد عيسى را قرآئت كرد و به آنجا رسيد كه: «چون مريم با روح خدا آبستن شد و با الهام غيبى از مردم فاصله گرفت، و به دنبال آن عيسى متولد شد، يهود زبان به سرزنش از وى گشودند و گفتند: دوشيزه شوهر نكردهاى كه پدر و مادرى پاكدامن داشته، اين بچه را از كجا آورده است؟
مريم اشاره كرد كه از خود طفل سؤال كنيد. گفتند چگونه ما با كودكى كه در گهواره است سخن بگوييم؟ در اين هنگام عيسى نوزاد چند لحظه پيش، زبان گشود و گفت: من بنده خدايم. خدا كتاب آسمانى ( معانى و علم به كتاب آسمانى، نه كتاب انجيل كه بعدها نازل شد. ) به من داده و مرا پيغمبر كرده و پربركت گردانيده است، در هر كجا كه باشم، و تا موقعى كه زندهام به خواندن نماز و دادن زكات و نيكى در حق مادرم سفارش كرده، و مرا ستمكار و شقى قرار نداده است.
سلام بر من روزى كه متولد شدم و روزى كه مىميرم و روزى كه دوباره زنده و برانگيخته مىشوم. اين استسخن حق درباره عيسى بن مريم كه درباره (واقعيت او) شك داريد». قال انى عبدالله اتانى الكتاب و جعلنى نبيا. و جعلنى مباركا..... (سوره مريم آيات 23 تا 24).
منبع:
تاريخ اسلام ازآغاز تا هجرتص209/ علي دواني