ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
شراب
آيا ريختن كشمش و مويز در غذا و پختن آن، باعث نجاست غذا مي شود؟
|ادامه
خوردنيها و آشاميدنيها
اگر مقدارى انگور جهت سركه شدن در كوزه اى بريزيم و هر بار مقدارى انگور به آن اضافه كنيم در صورتى كه انگورهاى قبلى به اصطلاح جوش آمده باشد يا نه آيا سركه پاك است يا حرام؟ و پختن كشمش به همراه غذا حكمش چگونه است؟
اشيايي كه به آنها زكات تعلق مي گيرد
اگر انگور را قبل از كشمش شدن بفروشند، در صورتى كه كشمش آن به حدّ نصاب برسد، آيا زكات بر انگورها واجب است يا خير؟
بعضى از اقسام انگور كه قابل كشمش شدن نمىباشد و اگر خشك شود ارزشى ندارد،- يعنى قابل استفاده نيست -، آيا زكات دارد؟
نجاسات و احكام آن
شخصى مويز يا كشمش را مدت چهار يا پنج دقيقه در آب مىجوشاند بعد مىخورد آيا حرام مىشود يا خير؟
احكام نجاسات و پاك كننده ها
اگر در عدس پلو و يا در كيك و نان از كشمش استفاده كنيم آيا كشمش در اين صورت پاك است يا نجس؟
نجاسات و مطهرات
اگر كشمش را در آب بجوشانند يا در ظرفي تفت بدهند چه حكمي دارد؟
مست كننده ها
خوردن كشمش و خرما در ميان شيرينىهايى كه با پخت مستقيم و يا غير مستقيم هم چون فر و ... تهيه مىشود اشكال دارد؟ و در صورت نجاست، آيا تمام شيرينى نجس است يا همان قسمتى كه خرما و كشمش وجود دارد؟