ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
مسائل متفرقه فطريه
اگر پرداخت زكات فطره چند روز به تعويق بيفتد، هنگام پرداخت آن نيّت ادا داشته باشيم يا نيّت قضا؟
|ادامه
افرادي كه پرداخت فطريه آنان واجب است
دو خانواده شب عيد فطر قرار مىگذارند كه براى افطار و شام با هم به پارك بروند. هر كدام غذاى خود را جداگانه تهيه كرده است و لكن موقع غذا خوردن، از غذاى همديگر تناول مىكنند. آيا فطريۀ آنها به گردن ديگرى مىافتد يا خير؟
شرايط مستحقين زكات
تبعيّت از امام جماعت
اگر مأموم بعد از رفتن به ركوع متوجّه شود كه امام در حال قيام است، وظيفهاش چيست؟
مستحبات ، تعقيبات و مسائل متفرقه نماز
آيا دست دادن پس از نماز و فاصله افتادن بين نماز و تعقيبات، موجب از بين رفتن فضيلت تعقيبات مىشود؟ و اگر انسان به ديگران دست ندهد و شبهه بىاحترامى به آنان به وجود آيد، دست دان مقدم است يا ذكر تعقيبات نماز؟
نماز میّت
شخصى در تكبير اوّل از امام جلو افتاده است، آيا نمازش را مىتواند ادامه دهد يا بايد تكبير را اعاده كند؟ هم چنين فردى در حال خواندن نماز ميّت، در تكبير 2 و 3 از امام جلو افتاده، ولى صبر كرده تا تكبير 4 و 5 را با امام بخواند، آيا نمازش صحيح است؟
تخلي
اگر سكّهاى - كه اسماى محترمه دارد - در دستشويى بيفتد، با توجّه به هزينهى آن كه براى بعضى افراد صرف آن مقدور نيست و با توجّه به انحصار دستشويى، آيا مىتوان از آن براى تخلّى استفاده كرد؟
خون
موقع دوشيدن شير روى آن كف جمع مىشود حال اگر ذرّهى خون خشكى روى آن كف بيفتد شير نجس مىشود؟