ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
تازه ها
قبرستان بقيع و مهمترين شخصيت هاي مدفون در آن
|ادامه
مسائل متفرقه
زمينى است كه قبرستان بوده ولى وقف بودن آن معلوم نيست، فعلا هم متروكه شده، آيا جائز است كه آن را جزء مسجد يا امامزاده همجوار آن يا حسينيّه يا مركز ديگرى از مراكز خيريّه قرار داد؟
تغيير عنوان وقف
ساختن مهديّه و حسينيّه در قبرستانى كه قسمتى از آن به حالت تعطيل در آمده چه صورتى دارد؟
مصرف وقف
در رژيم طاغوت بدون اينكه پولى بدهند قسمتى از زمينه اى قبرستانى را تصرّف كرده و چند مدرسه، دبستان و دبيرستان ساخته اند. اكنون در حكومت اسلامى نماز خواندن و تصرّفات ديگر در آن مدارس چگونه است؟
احياء موات و مشتركات
قطعه زمينى است موات كه هيئت 7 نفرى واگذارى زمين، در اختيار بنياد مسكن انقلاب اسلامى رودسر گذاشته، آيا اين بنياد مى تواند زمين نامبرده را براى تأسيس قبرستان مؤمنين واگذار نمايد؟ آنچه حكم شرع مقدس است بيان فرمائيد؟
تقديم ديون بر وصيت
وصيت به دفن در قبرستاني كه دفن در آن ممنوع بوده
موصي به
شخصى در تمام عمرش خادم حسينيّه بوده وصيّت كرده در شبستان مجاور حسينيّه او را دفن كنند و عدّه كثيرى مخالفت مى كنند، آيا در اين صورت بايد طبق وصيّت عمل شود يا نه؟
در رژيم طاغوت در قبرستانى حمّامى ساخته شده و حالا مى خواهيم آن حمّام را راه بيندازيم، غسل كردن و نماز خواندن در آن حمّام چه حكمى دارد؟