ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
حدّ ترخص
مسافرى كه در ماه رمضان قبل از ظهر نزديك وطن يا شهرى كه قصد دارد در آن ده روز بماند رسيده، به نحوى كه اذان شهر را مىشنود و ديوارهاى آن را مىبيند ولى هنوز وارد شهر نشده است. آيا روزه اش صحيح است؟
|ادامه
شخصى كه در ماه رمضان مسافر است براى اين كه بتواند روزه بگيرد اگر قبل از ظهر به حدّ ترخص بيايد و نيّت روزه كند و همين كه ظهر شد از همانجا مجدّداً مسافرت كند، آيا روزهاش صحيح است يا نه؟
بلاد كبيره
كسانى كه قبل از ظهر به تهران مىروند، آيا قبل از اذان ظهر بايستى نزديك منزل يا محله خويش باشند و يا هر كجاى تهران كه از 5/ 22 كيلومتر كمتر از منزل مسكونى آنها فاصله داشته باشد؟
روزۀ مسافر
شخصى قبل از ظهر به حدّ مسافت شرعى مسافرت كرده و قبل از ظهر به وطن خود برگشته است، وظيفه او چيست؟
كسى كه از سفر برمىگردد و قبل از ظهر به حد ترخص وطن مىرسد، آيا روزۀ آن روز برايش واجب است؟
شخصى در ماه مبارك رمضان قبل از ظهر از وطنش يا از محل اقامه خود حركت مىكند و خروج او از حد ترخّص بعد از ظهر انجام مىشود. آيا روزۀ آن روز بر او واجب است يا نه؟
شخصى كه در ماه مبارك رمضان مسافر است براى اينكه بتواند روزه بگيرد اگر قبل از ظهر به حدّ ترخص بيايد و نيت روزه كند و همين كه ظهر شد از همانجا مجددا مسافرت كند، آيا روزهاش صحيح است يا نه؟
قضا و كفارۀ روزه
شخصى در ماه مبارك رمضان، مىدانسته كه قبل از ظهر، به مسافرت مىرود و نبايد روزه بگيرد، لذا صبح، قبل از حركت در منزل افطار كرد (صبحانه خورد) آيا فقط قضاى آن روز را بگيرد يا كفّاره هم دارد؟