ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
مسائل متفرقه
لطفا وظيفه شرعى يك زن شوهر دار را در برابر پدر و مادرش بيان فرمائيد؟
|ادامه
وظائف اجتماعي زنان
آيا شركت ما زنان و دختران در نماز جمعه و راهپيمائى ها احتياج به إجازه پدر و مادرمان دارد يا خير؟ و در صورتى كه بدون إجازه آنها باشد آيا گناه و معصيتى مرتكب شده ايم؟
ازدواج و مسائل مربوط به آن
موافق نبودن شوهر با درس خواندن زوجه
زنى هستم كه قبل از انقلاب فرهنگى در يكى از دانشكده هاى فنّى مشغول به تحصيل بوده ام و مقدارى از واحدهاى درسى را گذرانده ام، اكنون ازدواج نموده و داراى فرزند مى باشم لطفا نظر مبارك را در رابطه با ادامه تحصيل من و يا رها كردن آن- با توجّه به بازگشائى دانشگاه ها- بيان فرمائيد؟
زنى كه احتياج مبرم به شركت در جلسات مذهبى دارد تا مسائل ضرورى خود را ياد بگيرد ولى با عدم رضايت همسر مواجه گرديده، آيا مى تواند بدون كسب رضايت همسر خود در آنها شركت كند؟
اطاعت أمر و نهى زنى از بيگانه كه شوهرش راضى نيست چه صورت دارد؟ مثلا به زن دستور مى دهد فلان چيز را برايم بخر يا فلان چيز را بياور.
همسر من شاغل است، بنده با كار كردن ايشان مخالف هستم ولى او نمى پذيرد، آيا مى توانم شرعا از كار كردن او جلوگيرى نمايم؟