آسيب هاي اخلاقي و اجتماعي استفاده ازتلفن همراه دركودكان چيست؟
اتلاف وقت و سرگرمي بيش از حد افراد، از طريق ارتباط سهل الوصول و خارج از كنترل با شبكه هاي مجازي و اپليكيشن هاي پيام رسان در عصر انفجار اطلاعات نامتوازن، بازيهاي رايانه اي (اندرويدي)، ارسال انواع فيلم و تصاوير و ... از جمله زمينه هاي آسيب زا در استفاده از گوشي هاي همراه هستند كه مي تواند به صورت مانعي جدي بر سر راه موفقيت تحصيلي افراد درآيد. اين موضوع براي گروه سني نوجوان (12-20سال) بسيار حساستر است زيرا در شرايط تحصيل، رشد و تكامل شخصيتي هستند و آسيبپذيري آنها نسبت به ناهنجاريهاي موجود در جامعه بيشتر از ساير قشرهاست.
تلفن همراه، مي تواند تبديل به بهانهاي براي حواسپرتي در سر كلاس و عدم تمركز گردد كه در نهايت موجب ياد نگرفتن دروس و افت تحصيلي و نيز ايجاد مشكل در تعاملات اجتماعي فرد با معلم و دوستان شود.
مطالب غيراخلاقي (پيام ها، تصاوير و ...) كه عمدتا از طريق گوشي هاي همراه انتشار مي يابند، بستر و زمينه اي مخاطره آميز براي شكل گيري نگرش هاي ديني و تربيت صحيح اخلاقي افراد به شمار مي آيد؛ موضوعي كه بيشترين نگراني را در ميان خانواده ها و نهادهاي مسئول تربيتي در جامعه به وجود آورده و انتظار مي رود حوزه هاي علميه بتوانند با ارائه رهنمودها و راه كارهاي مناسب، نياز اين عرصه را به صورتي شايسته پاسخگو باشند.