ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
تغيير عنوان وقف
ساختن مهديّه و حسينيّه در قبرستانى كه قسمتى از آن به حالت تعطيل در آمده چه صورتى دارد؟
|ادامه
زمينى مزروعى است كه داراى قطعات مجزّى و مالكين متعدّد است، و در بين آنها قطعات پراكنده وقفى نيز وجود دارد. آيا مى توان قطعات وقفى اين زمين را با قطعات مالكين ديگر تعويض نمود تا به صورت قطعه واحدى در آيد؟
حسينيّه اى است داراى دو طبقه؛ طبقه بالا جاى زنان و طبقه پائين جاى مردان است، و به همين نيّت ساخته شده، و داراى توليت و وقفنامه است، عدّه اى مى خواهند طبقه بالا را كتابخانه درست كنند، مستدعى است حكم مسأله را بيان فرمائيد؟
از وسط قبرستان روستاى ما كه هنوز در آن ميّت دفن مى كنند جادّه اى كشيده شده است، مزار مطهّر شهداى اين روستا كنار جاده مزبور قرار دارد، ولى كسانى كه در قسمت شرقى اين مزار زندگى مى كنند راه عبورشان از روى همين قبرها است. آيا مى شود جادّه مزبور را از طرف شرقى اين قبرستان كه هنوز قبرهاى آن معلوم نيست عبور داد يا خير؟
تبديل موقوفه به فضاي سبز / جاده سازي و خيابان بندي در اراضي موقوفات
تغيير نام واحدهاي وقفي
مسجدى كه در آن استفاده جماعت نمى شود و به ندرت كسى يا كسانى در آن نماز مى خوانند، آيا مى توان از آن براى مدّتى به عنوان فروشگاه تعاونى استفاده نمود؟
احداث ساختماني غير از مسجد در مكاني كه از قرنها پيش مسجد بوده و به هر دليل خراب شده