مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

ميّت مسلمانى را با كفن نجس، كفن كرده‌اند. وظيفه ديگران درباره تطهير آن پيش از دفن، پس از قرار دادن در لحد و پيش از پوشاندن قبر و نيز پس از پوشيدن كامل قبر را بيان نماييد.

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

ج. اگر پيش از دفن بفهمند، بايد آن را تطهير كنند. اگر پس از قرار دادن در لحد باشد، بايد آن مقدار نجس را ببُرند. اگر پس از دفن كامل و پوشاندن قبر باشد، اگر ممكن باشد قبر را سوراخ كنند و آن قسمت را قيچى كرده و جدا كنند به طورى كه نبش قبر نشود و اگر آن هم ممكن نشد، به گونه‌اى نبش كنند كه هتك حرمت ميّت نشود. مانند اين كه پرده يا خيمه‌اى قرار دهند و از پشت آن، قسمت نجس را ببرند. زيرا كفن كردن با پارچه‌ى ممنوع، مانند كفن نمودن با حرير است كه بايد ملاحظه‌ى مرتبه‌ى هتك را بكنند كه آيا نبش قبر هتك كمترى دارد يا باقى گزاردن كفن بر آن حالت.
پی نوشت :
استفتاءات ( آیت الله بهجت )؛ ج‌1 ، احکام اموات ، کفن ، س 1301.
 

 

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
کفن کردن كفن نجس ميّت مسلمان وظيفه
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:11448!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++