مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

قبلًا مقلّد مرجعى بوده و حال مقلّد ديگرى است. مورد ابتلا را در رسالۀ مرجع دوّم نيافته است آيا مى‌تواند فقط همان مسأله‌اى را كه يافت نشده به مرجع اولى رجوع و بعد از تقليد آن مسائل باز به دومى برگردد (هر دو مرجع زنده مى‌باشند)؟

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

اگر مرجع اولى اعلم است بنابر احتياط واجب نمي تواند و لو در يك مسأله مقلّد غير اعلم باشد مگر در مسائل احتياطى كه مي تواند احتياط نكند و مراجعه به فالاعلم كند و اگر هر دو مجتهد مساوى هستند مخيّر است از هركدام تقليد كند يا در بعضى از يكى و در بعضى از ديگرى، لكن در مسائلى كه بر طبق تقليد يكى عمل كرده يا ملتزم به عمل شده هر چند عمل نكرده باشد بنا بر احتياط نمي تواند در آن مسائل، از ديگرى كه مساوى با اوست تقليد كند. و اللّه العالم.

پي نوشت:

آيت الله صافي، جامع الأحكام، ج‌1، س19

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
احتياط واجب اعلم رساله مرجع مسائل احتياطى
مقلد
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:6702!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++