مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

فاصله انداختن طولاني بين اعمال جهت غسل استحاضه

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

زن مستحاضه كه بايد غسل كند و وضو بگيرد و با اين كار فاصله اى بين اعمال پيش مى آيد كه شايد طولانى هم باشد، مثلاً بايد برود منزل غسل كند و برگردد، آيا اين فاصله اشكال ندارد ؟
اگر استحاضه كثيره است بنابر احتياط بايد براى هر يك از طواف و نماز غسل نمايد، و احتياجى به وضو نيست. و بايد بين غسل و عمل فاصله نيندازد، مگر بداند كه از وقت غسل تا عمل خون بيرون نيامده است و اگر نمى تواند نزديك مسجد غسل كند كه فاصله واقع نشود و خون هم بيرون مى آيد بعد از غسل هنگام انجام طواف تيمم نمايد و احتياط واجب آن است كه بعد از طواف با تيمم نماز طواف را بخواند و مجدداً براي اعاده نماز طواف غسل كند و اگر بين غسل و نماز فاصله مي‌افتد هنگام نماز تيمم نمايد.
پي نوشت:
پايگاه اطلاع رساني حضرت آيت الله وحيد خراساني، احكام حج، طواف ، س 732

 

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
حائض طواف مستحاضه يائسه
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:13300!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++