شوهر تارك الصلاة و دائم الخمر از زنش تقاضاي همين امور دارد (زن مورد ضرب و شتم قرار گرفته و نفقه اي نيز دريافت نشده)
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
زنى شش سال پيش با مردى ازدواج نموده و بعد از عروسى معلوم شد كه شوهرش تارك الصلاة و دائم الخمر است، او در حال مستى زنش را كتك مى زند، و گاهى بطرى مشروب را به خانه مى آورد، و اصرار دارد كه زنش با او مشروب بخورد و نماز و روزه را ترك نمايد، و در صورت امتناع زنش را مورد ضرب و شتم قرار مى دهد، اين زن تاكنون نفقه اى هم از شوهر دريافت نكرده است، لذا خواهشمند است تكليف اين زن را روشن فرمائيد؟
اگر بودن زن در منزل شوهر مزبور حرج است مى تواند از منزل او برود و در جاى ديگر زندگى كند، ولى اختيار طلاق در دست شوهر است و تا او را طلاق نداده نمى تواند به ديگرى شوهر نمايد.
پي نوشت:
امام خمينى(ره)، استفتائات، ج 3، طلاق و مسائل مربوط به آن، احكام طلاق، س 25
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر