مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

شخص معلول از كار افتاده، پول هاي خود را تبديل به سكّه نموده تا پس از گران شدن بفروشد و سودي به دست آورد.اگر سكّه ها به حدّ نصاب برسد متعلق زكات است؟حكم اين معامله چيست؟

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

جوانى هستم كه به واسطه‌ى بيمارى مادرزادى، قادر به حركت نمى‌باشم و در كنار خانواده زندگى مى‌نمايم. حدود يك سال است پول‌هاى خود را تبديل به سكّه نموده‌ام تا پس از گران شدن، آن‌ها را فروخته، درآمدى از آن راه داشته باشم. اگر به حدّ نصاب برسد، زكات به آن تعلّق مى‌گيرد؟ اين معامله از نظر شرع چه صورتى دارد؟
ج. در آنچه كه سال معتبر است، در بين سال اگر تبديل شود، وجوب پرداخت زكات ثابت نيست و اين معامله مانعى ندارد.
پي نوشت :
استفتاءات ( آيت الله بهجت )؛ ج 2، احكام زكات، اشيايي كه به آن ها زكات تعلق مي گيرد، س 3220.

 

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
به حدّ نصاب رسيدن دريافت گندم بابت مال الاجاره زكات
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:16861!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++