سقط جنين فرزندي كه در هفته هاي اول بارداري هموفيلي بودن آن معلوم مي شود
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
بعضی از زوج ها، مبتلا به بيماری های خونی بوده و دارای ژن معيوب می باشند و در نتيجه ناقل بيماری به فرزندان خود هستند و احتمال اين که اين فرزندان مبتلا به بيماری های شديد باشند، بسيار زياد است و چنين کودکانی از بدو تولّد تا پايان عمر، دائماً در وضع مشقّت باری به سر خواهند برد. مثلاً بيماران هموفيلی همواره ممکن است با کوچکترين ضربه ای دچار خونريزی شديد منجر به فوت و فلج شوند. حال آيا با توجّه به اين که تشخيص اين بيماری در هفته های اوّل بارداری ممکن است آيا سقط جنين در چنين مواردی جايز است؟
جواب:
اگر تشخيص بيماری در جنين قطعی است و داشتن و نگهداشتن چنين فرزندی موجب حرج می باشد، در اين صورت جايز است قبل از دميده شدن روح، جنين را اسقاط کنند ولی بنا بر احتياط، ديه آن بايد پرداخت شود.
پی نوشت:
آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، مسائل پزشکی، سقط جنين (کورتاژ)، س1265
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر