مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

زنان حائض چند قسم مى‌باشند؟

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

ج. زن‌هاى حائض بر شش قسمند:
1) صاحب عادت وقتيه و عدديه، و آن زنى است كه دو ماه پشت سر هم در وقت معين خون حيض ببيند و شماره روزهاى حيض او هم در هر دو ماه يك اندازه باشد، مثل آن كه دو ماه پشت سر هم از اوّل ماه تا هفتم آن خون ببيند.
2) صاحب عادت وقتيه، و آن زنى است كه دو ماه پشت سر هم در وقت معين، خون حيض ببيند ولى شماره روزهاى حيض او در هر دو ماه يك اندازه نباشد، مثلًا دو ماه پشت سر هم از روز اوّل ماه خون ببيند ولى ماه اوّل روز هفتم و ماه دوم روز هشتم از خون پاك شود.
3) صاحب عادت عدديه، و آن زنى است كه شماره روزهاى حيض او در دو ماه‌ پشت سر هم به يك اندازه باشد، ولى وقت ديدن آن دو خون يكى نباشد، مثل آن كه ماه اوّل از پنجم تا دهم و ماه دوم از دوازدهم تا هفدهم خون ببيند.
4) مضطربه، و آن زنى است كه چند ماه خون ديده ولى عادت معينى پيدا نكرده، يا قبلًا عادت داشته ولى عادتش به هم خورده و عادت تازه‌اى پيدا نكرده است.
5) مبتدئه، و آن زنى است كه دفعه اوّل خون ديدن او است.
6) ناسيه، و آن زنى است كه عادت خود را فراموش كرده است.
پی نوشت :
استفتاءات ( آیت الله بهجت )؛ ج‌1، خون های زنانه ، دوره ماهانه (حيض)، س 969.
 

 

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
آزمايش خون بكارت خونريزى خون‌هاى ديگر عدم تشخيص
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:10696!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++