مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

در صورتى كه جنب بر اثر عدم امكان رسيدن به حمام، چند روزى جنابتش استمرار داشته باشد

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

در صورتى كه جنب بر اثر عدم امكان رسيدن به حمام، چند روزى جنابتش استمرار داشته باشد، اگر بعد از نمازى كه با تيمّم بدل از غسل خوانده است، حدث اصغرى از او سر بزند، آيا براى نماز بعدى بايد دوباره تيمّم بدل از غسل نمايد؟ يا آن كه همان تيمّم اول از جهت جنابت كفايت مى كند، و براى نمازها ى بعدى از جهت حدث اصغر وضو يا تيمّم واجب است؟

جواب:

شخص جنب پس از آن كه به طور صحيح تيمّم بدل از غسل جنابت كرد، اگر حدث اصغر از او سر بزند، تا زمانى كه عذرِ شرعىِ مجوّز تيمّم برطرف نشده است، بنا بر احتياط واجب بايد براى اعمال مشروط به طهارت، تيمّم بدل از غسل نمايد و وضو هم بگيرد و اگر معذور از وضو باشد بايد تيمّم ديگرى بدل از آن نمايد.

پي نوشت:

آيت الله خامنه اي، اجوبة الاستفتائات، بخش طهارت، س201

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
آب تيمّم جايز غسل نماز صبح
وضو
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:8001!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++