مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

حكم غسل دادن و دست زدن به شخصي كه در جبهه شهيد گرديده

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

1- چنانچه فردى در جبهه شهيد گردد آيا غسل بر او واجب است يا خير؟ اگر زخمى شود و در بيمارستان فوت شود مسأله چه صورتى پيدا مى‌كند آيا با شهيد شدن در صحنه عمليات تفاوت دارد؟ 2- چنانچه فردى به بدن شهيدى كه در صحنه عملياتى شهيد گرديده دست بزند آيا غسل مس ميت بر او واجب است يا خير؟ اگر زخمى شود و بعدا خارج از صحنه شهيد گردد چطور؟ در‌ موقع دفن شهيد آيا كفن و نماز بر او واجب است يا مستحب؟

جواب:

1- شهيد در جبهه غسل ندارد ولى كسانى كه زنده بيرون آورده مى‌شوند و در خارج جبهه به شهادت مى‌رسند بايد غسل داده شوند هر چند شهيد محسوبند 2- هر جا شهيد غسل ندارد مس او هم سبب غسل نمى‌شود و با لباس خودش بعد از نماز ميت دفن مى‌شود.

امام خميني(ره)، استفتائات، ج1، طهارت، احكام طهارت، غسل ميّت و شهيد، س190

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
شهيد
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:14412!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++