مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

حكم اِعمال بعضى از مجازات هاى ادارى مؤثر براي كارمندي كه مرتكب فعل حرام مي شود

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

گاهى مشاهده مى کنيم که دانشجوى دانشگاهى و يا کارمندى مرتکب فعل حرام مى شود، حتى بعد از تذکرات و راهنمايى هاى مکرر هم از کار خود دست برنمى دارد، بلکه بر انجام کارهاى زشت که باعث ايجاد جو فاسد در دانشگاه است، اصرار مى ورزد، نظر شريف جناب عالى درباره اِعمال بعضى از مجازات هاى ادارى مؤثر مثل ثبت در پرونده آن ها چيست؟

جواب:

با مراعات نظام داخلى دانشگاه اشکال ندارد، و بر جوانان عزيز لازم است که مسأله امر به معروف و نهى از منکر را جدّى گرفته و شرايط و احکام شرعى آن را به دقت بياموزند و اين اصل را عام و فراگير نموده و روش هاى اخلاقى و مؤثر را براى تشويق فعل معروف و جلوگيرى از ارتکاب محرمات به کار بگيرند، و از استفاده از آن براى اغراض شخصى بايد خوددارى نمايند و بدانند که اين راه بهترين و مؤثرترين روش براى ترويج کار خير و جلوگيرى از شرّ است. خداوند شما را به آن چه رضاى او در آن است، موفق بدارد.

پی نوشت:

آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، امر به معروف و نهي از منكر، کيفيت امر به معروف و نهى از منکر، س1074

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
امر به معروف و نهى از منکر حرام
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:10443!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++