توهم ركن يماني به جاي حجرالاسود در شوط سوم، لغو كردن آن و از سرگيري اين شوط از حجرالاسود
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
شخصى در شوط سوم فكر كرده است، ركن يمانى حجر الأسود است، و شوط سوم تمام شده بعد كه به حجر رسيده فهميده اشتباه كرده است. از اين شوط دست برمى دارد و بنا مى گذارد كه اين شوط از حجر الأسود شوط سوم او باشد، و آن مقدارى كه قبلاً اتيان كرده است لغو باشد، حكم چيست؟
اگر اعتقاد به جواز از سر گرفتن طواف داشته و يا به قصد انجام وظيفه طواف را استيناف كرده است صحيح است اگرچه خطاى در تطبيق كند، در غير اين صورت اگر وقت باقى است بايد طواف و اعمال مترتبه بر آن را دوباره انجام دهد، و اگر وقت باقى نيست، در صورتى كه جاهل قاصر بوده طوافش صحيح است، و در جاهل مقصر صحت طوافش محل اشكال است.
پي نوشت:
پايگاه اطلاع رساني حضرت آيت الله وحيد خراساني، احكام حج، طواف ، استفتاء
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر