ترك كردن امر به معروف و نهى از منكر به خاطر مجرّد بودن
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
اگر در بعضى از محيط هاى دانشگاهى معروف ترک شود و معصيت رواج پيدا کند و شرايط امر به معروف و نهى از منکر هم وجود داشته باشد و امر کننده به معروف و نهى کننده از منکر شخصى مجرّد باشد که هنوز ازدواج نکرده است آيا به خاطر مجرّد بودن، امر به معروف و نهى از منکر از او ساقط مى شود يا خير؟
جواب:
اگر موضوع و شرايط امر به معروف و نهى از منکر محقق باشد، تکليف شرعى و وظيفه واجب اجتماعى و انسانى همه مکلفين است، و حالت هاى مختلف مکلّف مانند مجرّد يا متأهل بودن در آن تاثير ندارد، و به صرف اين که مکلّف مجرد است، تکليف از او ساقط نمى شود.
پی نوشت:
آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، امر به معروف و نهي از منكر، شرايط وجوب امر به معروف و نهى از منکر، س1060
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر