مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

حد اكثر فاصله بين دو منطقه كه دليل قصر در نماز مى‌گردد چه حد است

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

افرادى كه قصد دارند دو سال و يا بيشتر در تهران بمانند و محل كار و محل سكونتشان در دو منطقه جداگانه باشد به فتواى حضرت امام بايد نماز قصر بخوانند، اولا- حد اكثر فاصله بين دو منطقه كه دليل قصر در نماز مى‌گردد چه حدّ مى‌تواند باشد؟ ثانيا- با شرط كمتر از چهار فرسخ فاصله بين دو منطقه محل كار و محل سكونت مى‌توانند قصد ده روز نمايند؟ و نماز را هم در محل كار و هم در محل سكونت تمام بخوانند؟ و همچنين براى افرادى كه تهران وطن آنان است در صورتى كه اگر وطن در تهران محدوده سكونت محسوب گردد محل كار و محل سكونتشان دو محل جداگانه باشد، در چه صورت نماز‌ آنان قصر است؟

جواب:

محل سكونت و كار اگر در يك محلّه است مى‌تواند قصد اقامت كند و روزه بگيرد و نماز تمام بخواند ولى اگر دو محل باشد قصد اقامت صحيح نيست مگر آنكه از اول قصد اقامت در يك محله نمايد و نماز تمام بخواند بعدا تا سفر جديد پيش نيامده حكم اقامت باقى است.

پي نوشت:

امام خميني(ره)، استفتائات، ج1، احكام نماز، احكام مسافر، بلاد كبيره، س311

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
افطار بلاد كبيره روزه سفر مسافرت
نماز نيّت
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:8548!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++