اجازه پدر در مساله ازدواج دختر، همچنين در فروش يا بخشش مقدار طلائي كه از پدر هديه گرفته
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
اينجانب يك سال و نيم قبل از انقلاب مقدارى از طلاهايم را كه از پدرم هديه گرفته بودم بدون اطّلاع پدر و مادر فروختم و پولش را در راه خدا دادم. امسال كه خواستم بقيّه طلاهايم را براى كمك به دولت بدهم پدرم راضى به اين كار نبود، أوّلا مى خواستم ببينم تكليف من نسبت به طلاهائى كه قبلا داده ام چگونه است؟ چون در آن زمان نمى دانستم پدرم راضى نيست. و ثانيا آيا از لحاظ شرعى إجازه پدرم لازم است يا نه؟ مسأله ديگر ازدواج با معلول است، آيا بدون إجازه پدر إمكان پذير است يا نه؟
از چيزى كه پدر به شما هديه كرده آنچه قبلا به دولت كمك كرده ايد إشكال نداشته، و از اين به بعد از پدرتان إجازه بگيريد و بدون إجازه پدر نمى توانيد ازدواج كنيد.
پي نوشت:
امام خمينى(ره)، استفتائات، ج 3، ازدواج و مسائل مربوط به آن، اذن ولي در ازدواج باكره، س 37
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر