حدود دلالت رسيد دريافت چك بر رسيد دريافت طلب
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
اينجانب در يك شركت ساختمانى سهيم بودم، و در مورد دريافت سهم خود با شركاء اختلاف مالى داشتيم كه با مراجعه به دادگسترى موافقت شد مبلغى طى سه قطعه چك به اينجانب پرداخت گردد، در حضور باز پرس و با موافقت او رسيدى در مورد دريافت سه قطعه چك دادم، يكى از چكها كه به تاريخ همان روز بود وصول شد، ولى دو قطعه ديگر كه موعد آن يازده روز بعد بود پرداخت نگرديد. با شكايت مجدّد اينجانب، در پاسخ كتبا إعلام كردند "به استناد رسيد مذكور پرداخت شده" در حالى كه تاريخ دو قطعه چك يازده روز بعد از تاريخ رسيد مى باشد، و رسيد مذكور مربوط به دريافت چك به مبلغ آن بوده و باز پرس هم حاضر و ناظر بوده، خواهشمند است نظر خود را در اين زمينه بيان فرمائيد؟
رسيد دريافت چك به تنهائى رسيد دريافت طلب نيست، و تا مبلغ طلب وصول نشود بدهى بدهكار به حال خود باقى است، و فيصله نزاع موكول به محاكم صالحه است.
پي نوشت:
امام خمينى(ره)، استفتائات، ج 3، قضاء و مسائل مربوط به آن، احكام قضاء، س 5
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر