اگر مقدارى انگور جهت سركه شدن در كوزه اى بريزيم و هر بار مقدارى انگور به آن اضافه كنيم در صورتى كه انگورهاى قبلى به اصطلاح جوش آمده باشد يا نه آيا سركه پاك است يا حرام؟ و پختن كشمش به همراه غذا حكمش چگونه است؟
جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد
بعد از سركه شدن حلال است. و باد كردن كشمش و جوش آمدن آن در غذا موجب حرمت آن نيست.
پي نوشت:
امام خمينى(ره)، استفتائات، ج 2، خوردنيها و آشاميدنيها، مسكرات، س 18
كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر