مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

اگر كسى صورت خود را كاملًا به طرف چپ يا راست برگرداند، آيا نمازش باطل مى‌شود؟ چنان‌چه سهواً اين كار را بكند چه صورتى دارد؟

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

ج. اگر گردش فقط به صورت باشد و عمداً بوده و به پشت سر نرسد، كراهت دارد (به بعد از مسأله‌ى 928 رساله: بند پنجم مراجعه شود : پنجم: آنكه عمداً با تمام بدن به پشت سر، يعني بيش از سمت راست و چپ، توجه كند و اگر فقط با صورت به طرف راست يا چپ توجه كند، نمازش باطل نمي‌شود، و اگر عمداً با تمام بدن به راست يا چپ و يا فقط با صورت به پشت سر توجه نمايد، بنابر اظهر و احوط نمازش باطل است. و اگر سهواً و يا از روي فراموشي باشد، مانعي ندارد در اولي و محل احتياط است در دومي.).
پي نوشت :
استفتاءات ( آيت الله بهجت )؛ ج 2 ، احكام نماز ، مبطلات نماز ، س 2184.
 

 

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
باطل شدن نماز حركت كردن بول در مجرا
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:14271!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++