مركز پاسخگويي به سوالات ديني انوارطاها

احكام شرعي

تفسير

تاريخ

كتابخانه

اعتقادات

مشاوره

ويژه ها

نماز

پاسخگويي آنلاين (ساعت پاسخگوي احكام شرعي 20 الي 21:30 شب10 صبح الي 11:30 ظهر)
0.0 (0)

اقتدا به امام جماعت مسجد محلّ كه او را نمي شناسد و فقط به صرف اينكه عدّه‌اى از افراد مسلمان محل پشت سر وى نماز مى‌خوانند

جهت عضويت در كانال "مقلدين مراجع تقليد" كليك كنيد

در مورد عادل بودن امام جماعت كه گفته مى‌شود حضرتعالى در فتواى جديدى كه صادر فرموده‌ايد تأكيد فراوانى روى اين موضوع كرده‌ايد، اگر انسان امام جماعت مسجد محلّش را نشناسد و فقط به صرف اينكه عدّه‌اى از افراد مسلمان محل پشت سر وى نماز مى‌خوانند، در نمازها به او اقتدا كند آيا نمازش صحيح است يا خير؟ (با توجه به اينكه شما فرموده‌ايد مسجد سنگر است، سنگرها را حفظ كنيد) و در صورتى كه جواب شما منفى است، اگر‌ كسى تا به حال به عادل بودن امام جماعت يقين نداشته و نمازهايى را با وى خوانده آيا نمازها صحيح است يا اينكه بايد قضاى آنها را بجا آورد؟

جواب:

از هر طريق اطمينان به عدالت پيدا شود اقتداء مانع ندارد و بدون احراز عدالت اگر بى‌توجه اقتداء كرده و ركن نماز كم يا زياد نشده قضاء لازم نيست.

پي نوشت:

امام خميني(ره)، استفتائات، ج1، احكام نماز، نماز جماعت ، س525

كاربر گرامي، با توجه به احتمال تغيير در نظرات و فتاواي مراجع عظام، جهت اطلاع از آخرين فتوا با دفتر مرجع تقليد خود تماس بگيريد. با تشكر
اشكال تسبيحات اربعه ذكر ركعت
كاربر گرامي سوالات خود را از بخش "ارسال سوال ديني " ارسال كنيد.
Parameter:9558!model&82 -LayoutId:82 LayoutNameالگوي داخلي+++++++